Η ομάδα TUCer συμμετέχει στην εκδήλωση ECOFEST

Με μεγάλη επιτυχία, που έθεσε τις βάσεις για επόμενες διοργανώσεις, ολοκληρώθηκε το Eco-Fest 2020, ένα τριήμερο φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18-19-20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Oι πράσινες πόλεις, η βιώσιμη ανάπτυξη, η ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, ήταν οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης που ανέδειξε τα πλεονεκτήματα μιας κοινωνίας από περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες, τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή οικολογικών λύσεων στην ενέργεια και τη μετακίνηση, τις νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και προϊόντα, τις τάσεις και τις καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, εκπροσωπήθηκε από:

Ο καθηγητής Νικόλαος Τσουρβελούδης, κοσμήτορας της σχολής ΜΠΔ, παρουσίασε στο 3ο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα - 3rd Eco-Mobility Conference, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης, την ανάπτυξη που πραγματοποιεί η ομάδα TUCer στην κατηγορία των καινοτόμων ηλεκτρικών οχημάτων. Η παρουσίαση είναι διαθέσιμη εδώ. Οι φοιτητές - μέλη της ομάδας Θεοδωρής Στεφανούλης, Λουκάς Κουτσούμπας και Διονύσης Πίσκοπος είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το πρωτότυπο και καινοτόμο έργο της ομάδας, καθώς ήλθαν σε επαφή με κυβερνητικούς εκπροσώπους και με ιδιωτικές εταιρίες που στοχεύουν στο να επενδύσουν στην οικολογική αυτοκίνηση και στην πράσινη ανάπτυξη.